Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Rezervirajte vrijeme za razgledavanje muzeja uz stručno vodstvo!

Odbrojavaju se dani do najiščekivanijeg kulturnog događaja ove godine: otvorenja nove zgrade MSU-a. Ne samo stručna, nego šira javnost nestrpljiva je zaviriti u nove prostore, istražiti intrigantni postav Zbirke u pokretu, saznati sve o Eduakcija programu, otkriti neka djela iz fundusa...

Zbog velikog interesa publike, primamo predbilježbe za grupne posjete, kao i posjete uz vodstvo na engleskom jeziku. Stručna vodstva uz izložbu Zbirke u pokretu, izbor iz Kolekcije MSU-a, nazvana Akcenti iz Zbirki u pokretu traju oko 45 minuta.

Prijavite svoj skupini posjet na mail adresu grupa@msu.hr ili na telefon (385) (01) 6052735, kontakt osoba Jelena Kirin.

Međutim, postoje i druge mogućnosti za razgledavanje muzeja i upoznavanje suvremene umjetnosti, od kojih izdvajamo iz programa Eduakcija:

Razgledavanje izložbe Zbirke u pokretu pod nazivom „Mojim očima". To je program u kojem mladi suradnici Eduakcije na neformalan način vode mlade posjetitelje. Iz posve osobnog ugla, oni odabiru tek nekoliko djela iz postava koja im se sviđaju ili ne sviđaju i govore o svom doživljaju umjetničkih djela, nastojeći potaknuti mladu publiku na reakciju, raspravu ili polemiku. Vodstvo Mojim očima traje 30 minuta.

Unajmite i vi svojega vodiča prijavom za program Mojim očima na Eduakcija@msu.hr

Subotom u podne pak moći ćete se, uz najavu, prepustiti vodstvu umjetnice ili umjetnika, kritičarke ili kritičara, kustosice ili kustosa. Oni će odabrati temu koja je njima iz nekog razloga zanimljiva i provesti vas u polusatnoj šetnji kroz izložena djela.

To je samo dio bogatog i raznovrsnog programa koji čeka posjetitelje, uz brojna iznenađenja.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.