Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

DOGAĐANJE: NA KEGLIĆ!

U subotu, 02.10. 2010, u okviru programa jednodnevne manifestacije Na Keglić! Centra za kulturu i film August Cesarec, pozivamo vas da u Zbirci Richter pogledate izložbu dječjih radova nastalih u ciklusu radionica Idemo na Vrhovec.

U subotu, 2. 10. 2010, u okviru programa jednodnevne manifestacije Na Keglić! Centra za kulturu i film August Cesarec, pozivamo vas da u Zbirci Richter pogledate izložbu dječjih radova nastalih u ciklusu radionica Idemo na Vrhovec!, koje su se proteklih mjeseci održavale u organizaciji Zbirke Richter i Muzeja suvremene umjetnosti. Dio radova bit će izložen na Trgu Francuske Republike, popularno zvanom Kegliću.

Radionica: Izrada marioneta

U 11 sati u Zbirci Richter održat će se radionica izrade marioneta koju vodi Natalija Stipetić Ćus

Radionica: Gravitacijski crtež

Od 13.30 do 14.00 djeca, mladi i odrasli pozvani su da se uključe u likovnu radionicukoja će se održati na Kegliću u kojoj će izrađivati veliki Gravitacijski crtež prema uzoru na istoimene radove arhitekta, kipara i slikara Vjenceslava Richtera.

Radionicu vodi: Ksenija Filipović, akademska slikarica.

Voditeljica programa: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter

Više o Zbirci Richter (Vrhovec 38, Črnomerec) i kako doći do nje na: www.richter.com.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.