Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

MSU DAN-NA-DAR: Program za djecu

Muzej suvremene umjetnosti daruje dan-na-dar besplatni cjelodnevni program najmlađoj publici, dvije filmske premijere, predstavu i radionicu!

Predstava i radionica za djecu Boje duge, 12.30 sati
Najmlađim posjetiteljima, od 0 do 6 godina, Dječje kazalište Dubrava daruje predstavu Boje duge, autorice Svetlane Patafte, a odmah u nastavku i istoimenu radionicu u kojoj će klinci moći pokazati što su naučili o bojama. Radionica se održava od 13 do 15 sati u prostoru Školice.

PROJEKCIJE FILMOVA – ART KINO METROPOLIS, 11.30 i 17 sati
U dvorani Gorgona samo za tu prigodu djeca i odrasli moći će besplatno prisustvovati dvjema svečanim filmskim premijerama Art-kina Metropolis.
Za najmlađe je u 11.30 sati na programu kolaž kratkih domaćih crtića Tri strašna zmaja i druge priče; dok je za nešto stariju djecu i odrasle u 17 sati projekcija dugometražnog crtića Tajna Kellsa (Secret of Kells). Film je jedan od najboljih dugometražnih crtića posljednjih godina u svijetu, nominiran za Oscara.

Vodstvo “Mojim očima “, u 16.30 sati
Najmlađa volonterka MSU-a, Ana Majstorović, učenica 8. razreda, provest će mlade posjetitelje kroz postav Zbirki u pokretu i fokusirati pet odabranih djela koja joj se čine važnima i zanimljivima, nastojeći vršnjake potaknuti na promišljanje i razgovor o njihovu doživljaju tih djela.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.