Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Radionica za najmlađe: Nakit za bor

Pozivamo vas na likovnu radionicu u Zbirku Richter, od 11 do 13 sati.

Nadahnuće za radionicu izložba je nakita Nenada Robana, koja je upravo postavljena u izložbenim prostorima Zbirke Richter. Nakit Nenada Robana nadahnut je pak radovima Vjenceslava Richtera. Oba umjetnika pružaju obilje materijala za nakit koji bismo mogli sami izraditi. Zbog blagdana koji slijede, odlučili smo nakit učiniti prigodnim – bit će to uresi za bor!

Na radionici možete naučiti, primjerice, se od cd-a i kolaž-papira mogu napraviti jedinstveni i efektni ukrasi za bor. Treba samo mnogo mašte i dobre volje kako bi ukrasi bili što zanimljiviji.

Dobra zabava osigurana je sve do 13 sati, stoga povedite svoje roditelje ili pratitelje i iskoristite dan za posjet Zbirci Richter!

Vaše roditelje ili pratitelje pozivamo da uz stručno vodstvo pogledaju stalni postav umjetničkih radova Vjenceslava Richtera, jednog od najistaknutijih hrvatskih umjetnika druge polovice 20. stoljeća. Također, mogu pogledati dokumentarni film o umjetniku, prolistati publikacije, prošetati parkom skulptura, ali i sudjelovati u radionici!

Zbirka Vjenceslava Richtera i Nade Kareš Richter, Vrhovec 38, Zagreb

Dob: predškolska djeca

Voditeljica radionice: Lana Gospodnetić, odgajateljica

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran. Potrebno je najaviti sudjelovanje na broj 01 60 52 700 ili eduakcija@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

Dodatne informacije: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Vjenceslava Richter i Nade Kareš Richter, vesna.mestric@msu.hrtel. 01 60 52 710.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.