Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Program MSU DAN-NA-DAR posjetio oko 5.000 ljudi

Raznolik i bogat program u povodu prvog rođendana u novoj zgradi 11. 12. 2010. naišao je na sjajan odjek naših posjetitelja!

Od kada su se otvorila vrata Muzeja u 11 sati pa do zatvaranja u 20, u svim je prostorima bilo mnoštvo posjetitelja svih dobi: od najmanjih na kazališnoj predstavi i radionici, pa do starijih na susretima s umjetnicima, stručnim vodstvima i tematskim predavanjima. Osobiti hit bio je posjet Konzervatorsko-restauratorskoj radionici pod nazivom “U laboratoriju umjetničkih forenzičara”.
Naposljetku, uvečer je održana Donatorska večer za prijatelje i darivatelje muzeja. Iznenađenje je bila tombola. Najsretnija dobitnica na tomboli je Mirta Pavić, viša konzervatorica-restauratorica, upravo jedna od naših „forenzičara“, koja je osvojila nagradni vikend za dvije osobe u Valamar Dijamant hotelu u Poreču. Sponzori tombole Valamar Hotels & Resorts.
Zahvaljujemo sponzorima i čestitamo Mirti!


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.