Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Radionica: Pogled u sutra

Potaknuti djelom Sebastijana Dračića „Početak i kraj svijeta“, s grupne izložbe T-HTnagrada@msu.hr mladi polaznici radionice pozvani su da osmisle svoje viđenje budućnosti

Potaknuti djelom Sebastijana Dračića „Početak i kraj svijeta“, s grupne izložbe T-HTnagrada@msu.hr na kojoj su predstavljeni radovi četrdesetak hrvatskih umjetnika, mladi polaznici radionice pozvani su da osmisle svoje viđenje budućnosti. Pojmovi poput globalnog zatopljenja, zagađenja, globalnog uništenja – dio su svakodnevnog rječnika, a priče o sudnjem danu i kraju svijeta, koje se javljaju u raznim kulturama i religijama, danas su osobito prisutne zbog nekontroliranog tehnološkog razvoja. Strah od moguće katastrofe svjetskih razmjera ili uzbuđenje pred onim što nam donosi budućnost, tema je koju će propitivati sudionici radionice u tehnici kolaža, fotomontaže i crteža.
Dob: od 10 do 18 godina
Autorica i voditeljica radionice: Ksenija Filipović, akademska slikarica
Potrebno je najaviti sudjelovanje najkasnije do petka, 11. 3. 2011. do 17 sati na mail: eduakcija@msu.hr ili telefon: 01 60 52 718. Sudjelovanje u radionici, pribor i materijal su besplatni.
Okupljanje u Školici u prizemlju zgrade u 15 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.