Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Tečaj crtanja i slikanja

„Svaki čovjek je umjetnik“

Ako ste pomislili da su u suvremenoj umjetnosti olovka i kist davno odbačeni alat, a slikarski stalak predmet koji nalazimo samo u atelijerima „klasičnih“ slikara, vjerujemo da ćete biti ugodno iznenađeni kako se ti predmeti uvelike upotrebljavaju u umjetnosti koja nastaje danas, te da se njima može puno toga izreći.
Od ponedjeljka 11. travnja 2011. započinje tromjesečni tečaj crtanja i slikanja za odrasle pod vodstvom akademske slikarice i kustosice Ksenije Filipović. Tečaj će se održavati u izložbenim prostorima Muzeja i pedagoškom prostoru Školice.
Bez obzira jeste li otprije imali iskustva s crtanjem i slikanjem ili želite prvi put iskušati svoje kreativne potencijale, družiti se s onima koji se u stvaralačkom procesu žele riješiti stresa, iskazati radost ili ste jednostavno ljubitelj umjetnosti koji o njoj želi naučiti više, sada je prilika da provjerite vrijedi li uistinu poznati iskaz njemačkog umjetnika Jospha Beuysa ''Svaki čovjek je umjetnik''.
Za dob od 18 godina i starije.
Tečaj će se održavati ponedjeljkom od 17.30 do 19 sati.
Obavijesti i predbilježbe: eduakcija@msu.hr; tel: (01) 6052700
Dodatne obavijesti: Pedagoški odjel MSU-a, tel. 6052700, eduakcija@msu.hr, www.msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.