Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Prijatelji za Kožarića

Umjetnici, Kožarićevi prijatelji i poštovatelji u ovom druženju na terasi MSU-a podijelit će s nama intimne trenutke koje su proveli s umjetnikom kroz nepoznate priče, predmete, posebno kuhana jela za Kožarića, video-radove inspirirane njime, zajedničke fotografije ...

Pozvani umjetnici i prijatelji su: Zoran Pavelić, Kata Mijatović, Ivica Župan, Marijan Molnar, Vlasta Žanić, Boris Greiner, Željko Badurina, Božena Končić Badurina, Jadranka Fatur...
Pozivamo i vas da sudjelujete u ovom događanju i poklonite umjetniku predmet, poruku, pjesmu ili fotografiju koju povezujete sa slavljenikom.
Uz glazbu i okrijepu pozivamo vas na opušteno druženje s umjetnikom i njegovim prijateljima nakon obilaska izložbe, od 18 do 20 sati.
Zahvaljujemo na podršci restoranu Zagrebački plavi, koji će za tu prigodu pripremiti posebno jelo za Kožarića i prijatelje.Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.