Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

TEČAJ: S tavana na svjetlo!

NOVO! TEČAJ OSLIKAVANJA STARIH PREDMETA

U Muzeju suvremene umjetnosti, pod vodstvom mag. likovne kulture i modne dizajnerice Petre Kriletić, polaznici tečaja oslikavanja starih predmeta naučit će kako staru i odbačenu stvar obnoviti u privlačan, nov i upotrebljiv komad namještaja ili uporabnog predmeta koristeći različite popularne tehnike oslikavanja poput decoupagea i shabby chica. Pritom ćemo se truditi da vaši predmeti ne koketiraju s kičom i klišejima, već izraze vašu osobnost.

Dođite, donesite i „izliječite“ najdraži stolac, kutiju za nakit ili škrinju koje već godinama nagriza zub vremena.
Tehnička pomagala, alat i materijal osigurava MSU ordinacija, a na vama je samo da donesete predmete spremne za make over.

Tečaj će trajati tri mjeseca, od listopada do siječnja, nedjeljom od 11 do 12:30 sati, a predviđen je za osobe i predmete starije od 18 godina.

Tečaj započinje u listopadu 2011. Zbog ograničenog broja polaznika mjesto rezervirajte ved sada. Cijena tečaja, u koju je uključen i trošak materijala i alata, iznosi 500 kn mjesečno+ PDV, a jedinstvenom uplatom od 1200 kn + PDV ostvarujete popust od 20 %.

Dodatne obavijesti o tečaju možete dobiti slanjem upita na mail adresu eduakcija@msu.hrili pozivom na broj telefona 01/ 605 – 2700.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.