Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

NULTI SAT: vodstvo za učitelje, nastavnike i profesore

28. i 29. rujna 2011, besplatno vodstvo za učitelje, nastavnike i profesore od 13 do 14 sati, po izložbi Krajolik nulte točke.

IZLOŽBA NA KOJOJ ĆETE IZGUBITI UPORIŠTE!
KABINET ČUDESA!
UBICIKLIRAJTE U MSU U POLA CIJENE!
To su neki od slogana koji prate izložbu Ivana Ladislava Galete, jednog od najvažnijih srednjoeuropskih medijskih umjetnika današnjice. Galetina retrospektiva Krajolik nulte točke, eksperimenti i istraživanja, postavljena u našim prostorima povremenih izložaba na dva kata, predstavlja otkriće podjednako za stručnjake kao i za najširu publiku, a pored iznimno vrijednog umjetničkog i edukativnog materijala sadrži i niz zabavnih i poticajnih mjesta koja će vas začuditi, razdragati, potaknuti i pokrenuti. I mnoge od vas dovesti biciklom u MSU.
Umjetnik koji poput znanstvenika propituje i „ispravlja“ pogrešnu sliku svijeta, ovom je izložbom po prvi put predstavljen u svoj širini djelovanja: kroz fotografiju, film, video, predavačke performanse, ekološke akcije, objekte, interaktivne instalacije... Publika će imati prilike na jednom mjestu upoznati cjelovit Galetin opus predstavljen kroz niz eksperimenata i istraživanja na rubu znanosti i umjetnosti, koja vrlo često rezultiraju zabavnim i ekscentričnim uratcima.
Kroz izložbu vas vode Tihomir Milovac, kustos izložbe i Nada Beroš, voditeljica Pedagoškog odjela.
Prijave na: eduakcija@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.