Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Hrpa prošlog vremena

Iako je izložba Ivana Ladislava Glete završila, posjetitelji koji žele, još uvijek mogu sudjelovati u stvaranju umjetničkog rada pod nazivom Hrpa prošlog vremena. Svoje satove mogu donijeti na recepciju i upisati se u Bilježnicu donacija, a satovi će biti onda uvršteni s ostala 92 u kolekciju.

Muzej suvremene umjetnosti i Ivan Ladislav Galeta pozivaju vas da se na čas zaustavite i bacite na hrpu svoje stare, prolupale, zamrznute i pokvarene satove, vekerice, zidne, ručne i stolne, digitalne, s kazaljkama, bez kazaljki, na navijanje i na bateriju... jer vas prošlost naprosto više ne zanima.

Na taj način stvorit ćete novi umjetnički rad, Hrpu prošlog vremena, na izložbi ''Krajolik nulte točke'' postavljen nasuprot radova Ivana Ladislava Galete, koji upravo tematiziraju vrijeme i relativnost vremena ( Obrnuto vrijeme, Klizajuće vrijeme, Nagnuto vrijeme…).

Dodatne obavijesti: eduakcija@msu.hr; tel. (01) 605 2735Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.