Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Zadnji dan izložbe "Krajolik nulte točke" i izvlačenje dobitnika

Zadnje dan izložbe Krajolik nulte točke proglašen je danom bez umjtnosti, a vas pozivamo da nams e pridružite na izvlačenju nagrade u 18 sati.

U duhu inicijative Ivana Ladislava Galete da 29. veljače proglasi svjetskim danom suzdržavanja od umjetnosti, zadnjega dana izložbe sam umjetnik postupno će „oduzimati“ zvuk i svjetlo pojedinim djelima na izložbi te na kraju ostaviti pusti Krajolik nulte točke.

IZVLAČENJE DOBITNIKA NAGRADNE IGRE, u 18 sati / Izložba Krajolik nulte točke
Za sve posjetitelje izložbe Krajolik nulte točke, u okviru koje su mnogi posjetitelji ubiciklirati u muzej i ostvarili popust na ulaznicu, organizirali smo nagradnu igru sa simboličnom nagradom: biciklom. Dobitnik/ca bicikla Alite 40 KHS, koji nam je darovao Keindl-sport iz Zagreba, bit će izvučen/a na završetku izložbe u 18 sati.
Nagradu će izvući umjetnik Ivan Ladislav Galeta, a sretnog/u dobitnik/cu obavijestit ćemo poštom.Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.