Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Zagrebački plesni ansambl u predstavi "Ispod sklopljenih očiju"

Premijera predstave je 29. studenog 2011, u 20 sati u dvorani Gorgona, a reizvedbe su 30. studenog i 1. prosinca u 20 sati.

Zagrebački plesni ansambl predstavlja predstavu španjolske koreografkinje Laure Aris Alvarez: Ispod sklopnjenih očiju.

Laura Aris Alvarez je španjolska plesačica, koreografkinja i pedagoginja.
U svojoj bogatoj karijeri ostvarila je suradnju s mnogim renomiranim plesnim umjetnicima; plesala je u skupini Lanonima Imperial Dance Company s kojom je 1997. već boravila u Zagrebu radi predstave Prepoznavanje krajolika, uspješne koprodukcije sa Zagrebačkim plesnim ansamblom. Plesala je također i u kompaniji Ultima Vez, Wima Vandekeybusa kojemu je bila i dugogodišnja asistentica.

Koreografiju potpisuje Laura Aris Alvarez, glazbu Samir Kadribašić, a za kostime je zaslužna Emina Kušan.

Plesači: Sara Berbieri, Petra Chelfi, Elvis Hodžić, Zrinka Lukčec, Aleksandra Mišić.

Svoje ulaznice možete rezervirati mailom kratnjek.kristina@gmail.com, pozivom na broj 095 906 0507. Mogu se i kupiti na blagajni Zagrebačkog kazališta mladih (ZKM) u Teslinoj 7, radnim danom od 10 do 20h, subotom od 10 do 14h ili jedan sat prije početka predstave na blagajni Muzeja suvremene umjetnosti.

Premijera predsatve je 29. studenog 2011, u 20 sati u dvorani Gorgona MSU-a, a reizvedbe su 30. studenog i 1. prosinca u 20 sati na istoj lokaciji.

Cijena ulaznice je 50 kn, a za studente i umirovljenike 40 kn.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.