Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RADIONICA:Kuća za lutke

Školica, od 13 do 15 sati za djecu dobi od 5–12 godina

Sudionici radionice „Kuća za lutke “ nastojat će kroz kreativno modeliranje dočarati sličnosti i razlike doma u kojem žive i doma u kojem bi voljeli živjeti. Istražit će kako određeni životni prostor, njegov raspored i opremljenost utječe na našu svakodnevicu. Djeca će pokušati osmisliti vlastiti prostor u kutijama za cipele koristeći različite materijale poput tkanine, papira s uzorcima, gline, žice, letvica… Također, njihov zadatak će biti da omoguće u tim mini-kućama ugodan život za svoje lutkice nadopunjavajući prostor fotografijama proizvoda koji postoje u vlastitom domu, kao što su na primjer kućanski aparati, a imaju slobodu izmisliti i patentirati premete koji još ne postoje.
Po završetku radionice, djeca će ukratko objasniti u čemu se njihova kreativna kuća razlikuje od one u kojoj stvarno žive, koje su njezine prednosti, a koji nedostaci.
Voditeljica radionice: Ksenija Filipović, akademska slikarica
Prijave za radionicu na email: eduakcija@msu.hr ili na broj telefona: 605 27 00 najkasnije do petka 10.2.2012. do 16 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.