Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Radionica: MEKO OBLIKOVANJE

Od 13 do 15 sati, Školica za dob 5-12 godina

Prije radionice posjetit ćemo atelje umjetnika Ivana Kožarićev u postavu „Zbirki u pokretu“, gdje ćemo se upoznati s njegovim radovima, a posebno ćemo proučiti njegove skulpture životinja i pinkleca. Također ćemo upoznati razne teksture koje umjetnik koristio. Potom ćemo razgovarat o veličini djela, elementima, materijalima od kojih su načinjena, zatim i o drugim mogućnostima spajanja različitih životinja u nove vrste...
Na radionici će sudionici uz pomoć voditeljice osmisli i nacrtati kakvu novu životinju, te odrediti veličinu i boje. Zatim će crtež prenijeti na tkaninu (ostatke iz krojačkih salona), izrezati ga, povezati pojedine elemente, a zatim ih oblikovati mekanom ispunom.
Na kraju radionice svaki će sudionik predstaviti svoju životinju, objasniti zašto ju je napravio upravo tako, koje su joj osobine i kakva je veza između sudionika i životinje.
Materijal i pribor su osigurani, a radionica je besplatna.
Voditeljica: Tea Janković, vanjska suradnica
Prijave za radionicu na email: eduakcija@msu.hr ili na broj telefona; (01) 605 27 00 najkasnije do petka 30. 3. 2012. do 16 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.