Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Radionica: „Na granici mogućeg i nemogućeg“, uz 17. edukativnu akciju Voda

Zbirka Richter, Vrhovec 38, Zagreb, od 11 do 13 sati

dob: 3-14 godina

U četvrtoj radionici nastavit ćemo eksperimentirati u parku skulptura, koji će djeca preoblikovati u mali grad koristeći radove prethodnih radionica ali i stvarati nove. Inspiraciju ćemo potražiti u Richterovim vizionarskim radovima.
„Na granici mogućeg i nemogućeg“ nastavak je suradnje s Centrom za kulturu i film August Cesarec, nositeljem projekta „Zvukopis“ koji je usmjeren na istraživanje zvuka, njegovih pojavnosti, značenja i osobina.
Koje su veze i dodirne točke ovih područja pokušat ćemo istražiti tijekom travnja i svibnja u četiri kreativne radionice, subotom od 11 do 13 sati, a rezultate radionica prikazat ćemo 18. svibnja u povodu obilježavanja Međunarodnog dana muzeja.
Autorice radionica: Lana Gospodnetić, Ksenija Filipović
Autori Zvukopisa: Ivana Market, Maro Market, Srđan Nogić
Voditeljica: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter
Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a materijal osiguran. Poželjno je najaviti sudjelovanje na broj 01 60 52 700 ili richter@msu.hr
DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.