Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RADIONICA: Vodeni instrumenti – kako to zvuči?

Školica, od 13 do 15

dob: od 12 do 15 godina

Ove subote nastavljamo vodeni program. Pozivamo vas na putovanje kroz muzej po svim umjetničkim djelima s ''vodenim'' sadržajem. Od vodenih očiju, preko dvije vrste bunara do priče o potrazi za izgubljenim otokom. Uz pratnju naših voditeljica pokušat ćemo naučiti, zapisati i upamtiti najvažnije karakteristike umjetničkih djela uključenih u ovu zanimljivu vodenu izložbu. Svatko od nas u ruci će nositi Radnu bilježnicu u kojoj se nalaze mali zabavni kvizovi znanja, koje ćemo nakon vodstva zajedno rješavati. Ispunjene listiće ubacit ćemo u kutiju i time se uključiti u nagradnu igru u kojoj možemo osvojiti: 3 godišnje besplatne ulaznice u MSU i zanimljive poklon pakete naših sponzora.
Nakon ispunjavanja Radne bilježnice opustit ćemo se izradom vodenih instrumenata i pokušati naučiti kako od običnih predmeta poput boca, čaša i vode napraviti divne melodije.
Sudjelovanje u radionici je besplatno. Cijena Radne bilježnice koja ostaje djeci i nakon obilaska izložbe Zapisano na vodi, a omogućuje im sudjelovanje u nagradnoj igri je 17 kn.
Voditeljice: Morana Matković, Petra Böhm i Marijeta Karlović, kustosice-pripravnice MSU-a. Potrebne su prijave na e-mail: eduakcija@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.