Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Radionica: Isječak rijeke na odmoru

od 16 do 18 sati
dob djece: 5–12 godina

Rujan je mjesec u kojem smo istodobno tužni i veseli – uspomene s ljetovanja brzo brišu novi doživljaji vezani uz početak nove školske godine. U našoj novoj radionici naučit ćemo da se umjetnici nikad ne odmaraju, čak i kad ljetuju njihova kreativnost i mašta ne miruju. U No galeriji pobliže ćemo upoznati neke od radova s izložbe „Umjetnik na odmoru“, koji su nastali ovoga ljeta tijekom ljetovanja umjetnika u Novom Vinodolskom, a posebno ćemo se baviti zlatnom skulpturom Isječak rijeke neumornog Ivana Kožarića, koju smo već ranije vidjeli u stalnom postavu Zbirki u pokretu, ali je sada ta skulptura „narasla“ do divovskih razmjera. Saznat ćemo kako i zašto.
Kakav ste „isječak“ uspomena s netom završenih školskih praznika vi ponijeli? Ukoliko ga želite podijeliti s nama pozivamo vas na subotnje druženje, odmor od školskih obaveza i kreativan rad.

Radionica je besplatna, a pribor i materijal su osigurani.
Voditeljica: Petra Bohm, povjesničarka umjetnosti
Potrebno je najaviti se na e-mail: eduakcija@msu.hr ili na telefon 6052700 do petka 14.9.2012. do 16 sati.
Okupljanje na recepciji MSU-a u 16 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.