Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Izložba uz Svjetski dan mlijeka

U povodu obilježavanja Svjetskog dana mlijeka, na inicijativu Dukata d.d. i u suradnji s MSU-om, otvara se izložba učeničkih radova "Ja volim mlijeko".

Otvorenje izložbe učeničkih radova i svečano proglašenje pobjednika likovnog kreativnog natječaja „Ja volim mlijeko!“ održat će se u srijedu, 26. rujna 2012. u 11:00 sati u Muzeju suvremene umjetnosti.

Na natječaj „Ja volim mlijeko!“, koji je inicirao i organizirao Dukat d.d. u suradnji s MSU-om i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u povodu Svjetskog dana mlijeka, pristiglo je više od tisuću i osam stotina radova učenika nižih razreda osnovne škole iz cijele Hrvatske. Stručni žiri izabrao je dvanaest najkreativnijih interpretacija zadane teme najmlađih ljubitelja mlijeka. Na svečanom događanju u Muzeju suvremene umjetnosti, koje će se održati na sam Svjetski dan mlijeka, mladim će autorima, pobjednicima natječaja, biti dodijeljene vrijedne nagrade u našoj NO galeriji.

Pridružite nam se na otvorenju izložbe u Školici gdje će biti predstavljeno dvjestotinjak radova i nakon toga na druženju u Dukatovom mliječnom baru gdje ćete iskušati neke od najnovijih mliječnih poslastica iz širokog asortimana Dukatovih proizvoda.Izložbu „Ja volim mlijeko“ možete pogledati do 14. listopada u radno vrijeme MSU-a.

Više informacija o projektu i izložbi možete saznati na: bojana@pragma.hr, eduakcija@msu.hr i www.msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.