Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Ciklus radionica: Arte e bambini

Zbirka Richter, Vrhovec 38, od 18.30 do 20 sati.

Arte e bambini novi je ciklus kreativnih radionica u kojima djeca kroz igru i likovno izražavanje uče talijanski jezik. Namijenjene su djeci predškolskog uzrasta (od 4 do 6 godina) koja će kroz igru i likovno izražavanje usvajati osnove talijanskog jezika, dok će inspiracija kreativnih radionica biti bogato umjetničko stvaralaštvo Vjenceslava Richtera. Tako će se u kreativnoj atmosferi djeca upoznati s osnovnim pojmovima likovnosti, tehnikama, materijalima, bojama, geometrijskim likovima i sl. Program radionica bit će obogaćen i tradicionalnim talijanskim dječjim pjesmicama te pokretnim igrama (poput Giro, girotondo, Nella vecchia fattoria, La bella lavanderina i dr.).

Ciklus kreativnih radionica Arte e bambini počinje 3. listopada 2012. i trajat će do završetka školske godine u lipnju 2013. Radionice će se održavati srijedom u Zbirci Richter na Vrhovcu 38 od 18.30 do 20.00.

Voditeljica radionica: Lana Gospodnetić, odgajateljica djece predškolske dobi

Osnovne informacije:
Početak radionica 3. listopada 2012.
Radionice se održavaju 1 x tjedno, srijedom od 18.30 do 20.00
Minimalni broj polaznika 6, maksimalni broj polaznika 10
Cijena: 300,00 kn/mj, uključuje 4 kreativne radionice
Materijal i pribor za radionicu je osiguran.
Dodatne informacije i prijave na e-mail: richter@msu.hr.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.