Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

PRISTUP: stručno vodstvo za osobe oštećena sluha i vida

Stručno vodstvo uz izložbe Miljenka Horvata i Antuna Motike.
prostor za povremene izložbe, od 17 do 18 sati

U našem redovitom programu za osobe oštećena sluha i vida, u suradnji s Hrvatskom udrugom Dodir, uz prevođenje na hrvatski znakovni jezik, pozivamo Vas na posjet naših netom otvorenih izložaba dvojice hrvatskih umjetnika čiji su opusi ili dijelovi opusa nedovoljno poznati širokoj javnosti: Izložba Miljenka Horvata: Traganja (na 1. katu) te izložba Antuna Motike: Eksperimenti (na 2.katu)

U 17:00 sati kustosica Radmila Iva Janković, autorica retrospektivne izložbe o Miljenku Horvatu, govorit će o djelu najmlađeg člana kultne grupe Gorgona, nomada, putnika i tragača kroz različite zemljopisne i duhovne prostore;
U 17:30 druženje ćemo nastaviti s Ivanom Janković, kustosicom izložbe Antuna Motike: Eksperimenti – Od Futuropolisa do Muzike svjetla i upoznati tog umjetnika u posve novom svjetlu, kao eksperimentatora i vizionara, te doživjeti u pravim dimenzijama nekoliko njegovih projekata koji su posebno (re)konstruirani za ovu izložbu prema Motikinim nacrtima.

Okupljanje u predvorju Muzeja u 17 sati.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.