Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RADIONICA: IDEMO NA VRHOVEC!

Zbirka Richter, Vrhovec 38, od 11 do 13 sati

Kao djeca, svi smo naučili raditi avione presavijanjem papira. No, da li je to sve što se presavijanjem papira može izraditi? Na prethodnoj radionici izrađivali smo skulpture presavijanjem papira, i od obojanih papira napravili smo brodove i pse. I ove subote nastavljamo u istom tonu, a ovaj put naučit ćemo kako se rade kapa i mačka.
Da li su za izradu papirnatih skulptura potrebne škare i ljepilo? Naravno da ne! Prije izrade svake skulpture djeca će papir obojati drvenim bojama, po uzoru na Richterove spontane crteže. Od malih kružića i krivulja nastat će različite kompozicije na papiru!
Možda iz Zbirke Richter poleti i nekoliko aviona...

Radionica je namijenjena djeci predškolskog uzrasta, sudjelovanje je besplatno, a materijal osiguran.
Voditeljica radionice: Lana Gospodnetić, odgajateljica djece predškolskog uzrasta
.
Poželjno je najaviti sudjelovanje do petka 02. 11. na broj 01 60 52 700 ili richter@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.