Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RADIONICA: IDEMO NA VRHOVEC!

Zbirka Richter, Vrhovec 38
od 11 do 13 sati

Igra papirom u Zbirci Richter se nastavlja!
Ove subote započinjemo sa zimskim temama, a na ovoj, prvoj radionici u prosincu izrađivati ćemo bijele, snježne pahuljice.

Kreativna radionica „Pahuljice“ u sklopu ciklusa Idemo na Vrhovec održat će se u subotu 1. prosinca 2012., od 11 do 13h u Zbirci Richter, Vrhovec 38, Zagreb. Za izradu pahuljica potreban nam je bijeli papir, ruke koje ga mogu presavijati i škare. Papir ćemo prvo presavijati, pa zatim rezati škarama dok od njega ne nastane pahuljica. Svaka pahuljica koju ćemo izraditi bit će drukčija, baš kao što je to i u prirodi. Svaka pahuljica ima svoju vlastitu unutrašnju strukturu i oblike koji stvaraju različite međuodnose tj. kompozicije. Bijele pahuljice ćemo na kraju radionice zalijepit na prozirne papire u boji koji će još više istaknuti bjelinu naše pahuljice. Takve pahuljice mogu biti zanimljiv ukras za prozor ili neki drugi izvor svjetlosti zbog svoje transparentnosti.

Djeco, dođite i ove subote u Zbirku Richter!

Radionicu vodi Lana Gospodnetić.
Radionica je namijenjena djeci predškolskog uzrasta (od 3 do 7 godina).
Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.
Poželjno je najaviti sudjelovanje do petka 30. 11. na broj 01 60 52 700 ili richter@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.