Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Pink&Roza

Kombinirana ulaznica i vodstvo izložbama Karima Rashida i Mladena Stilinovića u razdoblju od 18.12. do 31.12.2012.

Dvije nijanse ružičaste boje, dva umjetnička svijeta, dva svjetonazora, dvije ideologije... nude nam izložbe dvojice poznatih umjetnika i dizajnera, hrvatskog umjetnika međunarodne reputacije, Mladena Stilinovića i američkog dizajnera Karima Rashida, svjetske dizajnerske zvijezde u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

I još mnogo više: izložbe nude brojne teme o kojima se nismo usudili glasno govoriti ni dovoditi u pitanje njihovo konvencionalno značenje. Vjerujemo da će vas potaknuti na razmišljanje, pa čak i akciju, prosvjed, ljutnju... Ali i pobuditi razdraganost i suosjećajnost u vremenu kad nam se najčešće servira tek instant potreba za užitkom.

U posljednjim tjednima izložbe Karima Rashida (do 31.12. 2012.) nudimo vam povoljnu kombiniranu ulaznicu za posjet njegovoj izložbi „Ideologija ljepote“ u stalnom postavu MSU-a i izložbi jednog od pionira konceptualne umjetnosti u Hrvatskoj, Mladena Stilinovića, pod intrigantnim naslovom „Nula iz vladanja“.

Cijena:

individualni posjet: 40 kuna

za grupe posjetitelja: 30 kuna

za škole: 20 kuna

U našim organiziranim vodstvima otkrijte Karimov pink svijet i sve nijanse isprane crvene Mladena Stilinovića i što im znače te boje!

Moguće je organizirati stručno vodstvo na hrvatskom i engleskom jeziku za grupe posjetitelja. Najave na e-mail: eduakcija@msu.hr ili telefon: (01) 6052714. Jednu grupu čini najmanje 5, a najviše 25 osoba.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.