Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RADIONICA: Slika od novina

subota, 23. 2. 2013, Školica, od 15.00 do 17.00

Slika od novina

Školica, od 15.00 do 17.00

Dob djece: od 7 do 13 godina

Prvu radionicu programa T-HT LAB posvetit ćemo jednom mediju s kojim smo se već mnogo puta dosad susreli – slikarstvu. No, već kod prvog odabranog umjetnika uvidjet ćemo da slikarstvo ne znači samo rad s kistom na platnu. Rad umjetnika Ivice Malčića je poliptih sastavljen od točno 100 slika naslikanih na drvenim pločama. Osim bojama umjetnik se poigrao i sa starim novinama pa su neki likovi iz dnevnih novina pretvoreni u životinje, a neki u jednog lika iz poznatog crtića. Znate li i vi tko je Micky Mouse?! Ako znate, zadatak će biti lakši. Ako ne znate, ne brinite – naučit ćemo u šetnji kroz izložbu.

Pribor i materijal su osigurani, inspiracija nas čeka u izložbenom prostoru, a samo malo volje trebate donijeti sa sobom. Vidimo se u Školici koju bismo u sljedećih mjesec dana mogli preimenovati u „mali kreativni laboratorij“.

Voditeljica: Kosjenka Laszlo, volonterka u Pedagoškom odjelu

Sudjelovanje na radionici potrebno je najaviti na e-mail: eduakcija@msu.hr do petka, 22. 2. 2013.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.