Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

IDEMO NA VRHOVEC! RADIONICA: PROSTOR ZA MENE

Zbirka Richter, Vrhovec 38
od 11 do 13 sati
dob: djeca predškolskog uzrasta

Prošle subote započeli smo s novim ciklusom kreativnih radionica na temu arhitekture. Kroz ovaj ciklus radionica, koji će trajati sve do lipnja, naučit ćemo osnovne pojmove iz arhitekture i upoznati ćemo Richterove najzanimljivije arhitektonske projekte i istraživanja.

Druga u nizu radionica „Prostor za mene“ održat će se u subotu 09.03.2013 i namijenjena je djeci predškolskog uzrasta. U uvodnom djelu radionice razgovarat ćemo o prostoru u kojem svaki od nas živi i od kojih se cjelina sastoji. Istražiti ćemo: što sve stan kao osno¬vna je¬di¬ni¬ca sta¬no¬va¬nja mo¬ra sa¬dr¬ža¬va¬ti? Koje su funkcije/ namjena svakog pojedinog dijela životnog prostora? Kakav je raspored prostorija, tj. kako je organiziran prostor stana (ili kuće) u kojem živimo? itd.
Nakon uvodnog razgovora sudionici radionice će na paus-papirima nacrtati tlocrt svoje sobe, sa svim elementima koji se nalaze unutar tog prostora.

Radionicu vodi Lana Gospodnetić, odgajateljica i pedagoginja.
Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.

OBAVEZNO najaviti sudjelovanje do petka 8.03.2013. na broj 01 60 52 700 ili richter@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus129 iz Mandaličine do Vrhovca.
DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.