Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

IDEMO NA VRHOVEC! RADIONICA: NACRT I TLOCRT

Zbirka Richter, Vrhovec 38, od 11 do 13 sati

Treća u nizu radionica „NACRT I TLOCRT„ održat će se u subotu 16.03.2013, od 11 do 13h, a namijenjena je djeci školskog uzrasta.

U uvodnom djelu radionice razgovarat ćemo o svemu što je potrebno učiniti prije same gradnje i koja je zadaća arhitekta. Naučit ćemo što je to nacrt, a što tlocrt i čemu oni služe! Također ćemo saznati što se sve može vidjeti u jednom tlocrtu i nacrtu i kako se prikazuju određeni pojmovi.

Nakon uvodnog razgovora, sudionici radionice će na paus-papirima nacrtati tlocrt jednog prostora po vlastitom izboru: npr. svog stana (ili jednog kata ako žive u kući), sa svim elementima koji se nalaze unutar tog prostora.

Radionicu vodi Ksenija Filipović, akademska slikarica i kustosica.

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.

OBAVEZNO najaviti sudjelovanje do petka 15.03.2013. na broj 01 60 52 700 ili richter@msu.hr.

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, kustosica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.