Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

SUVENIRI IZLOŽBE „MIROSLAV ŠUTEJ – RETROSPEKTIVA“ U MSU DUĆANU

bogati izbor suvenira osmišljenih posebno uz izložbu Miroslava Šuteja

„Cilj likovnog djela je da djeluje na promatrača; da ga se dojmi, da mu bude izazov, poruka, da ga uvjeri i da ga potakne na razotkrivanje, domišljanje; ne da ga razumije, već da s njim komunicira.“, jednom prilikom izjavio je Miroslav Šutej o svom radu.

Potaknuti bogatim i raznovrsnim opusom Miroslava Šuteja uz nedavno otvorenu retrospektivnu izložbu, MSU predstavlja i suvenire posebno osmišljene za izložbu koja „bombardira“ očne živce. Bilježnice, razglednice, magneti, torbe i majice produkt su zajedničke suradnje autorice izložbe Snježane Pintarić s mladim dizajnericama Anom Zidar i Darijom Cipriš. Proizvedeni suveniri producirani su za potrebe muzejskog dućana, ali i za program dječjih rođendana - MSU rođendaonice - jer već za sljedeću godinu osmišljen je redizajn popularne rođendaonice u duhu Šutejevih maštovitih radova.

Što su sve mlade dizajnerice osmislile možete pogledati u fotogaleriji i u MSU dućanu od utorka do petka od 11 do19 sati, subotama od 11 do 20 sati, a nedjeljama od 11 do19 sati. Ponedjeljkom i praznicima MSU dućan je zatvoren.

Više informacija o programu MSU rođendaonice možete dobiti na rodjendan@msu.hr ili telefonom na 6052 708.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.