Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

RAZGOVOR S DIZAJNEROM BORISOM LJUBIČIĆEM

NO galerija, četvrtak 18.7.2013., u 17.00 sati

Izložbu Borisa Ljubičića "Samo plakati / Only posters" otvorili smo prošlog tjedna, a ovaj četvrtak o plakatima, njihovoj namjeni te o tome kako, zašto i za koga su osmišljeni razgovarat ćemo sa samim autorom.

Boris Ljubičić, međunarodno priznati grafički dizajner, aktivan je istraživač već četrdesetak godina na polju vizualnih komunikacija i dizajna. Izložba u No galeriji MSU-a predstavlja pedesetak plakata u rasponu od 1970-ih godina do danas. Izbor radova uključuje plakate različitih tema, od muzejskog, političkog, kazališnog, koncertnog do sportskog. Za mnoge od njih autor je bio nagrađen međunarodnim i hrvatskim priznanjima. Riječ je o plakatima iz kojih se iščitava razvoj njegova specifičnog vizualnog jezika. Povod za izložbu je autorova donacija plakata jer će po završetku većina radova postati dijelom fundusa MSU-a.

Pridružite se razgovoru s poznatim dizajnerom u četvrtak u 17.00 u No galeriji MSU-a.

Kustosica izložbe: Kristina Bonjeković Stojković
Više informacija na: eduakcija@msu.hr

Ulaz je besplatan.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.