Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Otvorenje izložbe i svečana dodjela nagrada Dukatovog likovnog natječaja „Ja volim mlijeko“

srijeda, 25. rujna u 12 sati, predvorje i Školica MSU-a

Na Svjetski dan školskog mlijeka, u Muzeju suvremene umjetnosti bit će otvorena izložba radova učenika osnovnih škola odabranih na Dukatovu likovnom natječaju „Ja volim miljeko“.

Tom prigodom dvanaestoro najkreativnijih učenika bit će nagrađeno s 12 bicikala, pa će još jednom uz „zdravu naviku“ biti promovirana i zdrava rekreacija za osnovce. I ove godine partner Dukatu bio je Pedagoški odjel MSU-a, koji je pomogao u odabiru radova, izboru pobjedničkih radova i postavi izložbe u Školici.

Tema ovogodišnjeg natječaja, koji je trajao od 6. svibnja do 14. lipnja, bila je „Zašto je dobro piti mlijeko“. Kao i prošle godine, na natječaj je pristigao veliki broj radova osnovaca od prvog do četvrtog razreda iz cijele Hrvatske. Stoga stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak da odabere dvanaest najboljih radova i sedamdesetak radova koji će biti izloženi na izložbi „Ja volim mlijeko“ u Školici Muzeja suvremene umjetnosti.

Ulaz na izložbu: slobodan.

Uz izložbu će biti organizirane dvije besplatne radionice za djecu u dobi od 7 do 11 godina, koje će voditi vrsni mladi stručnjaci i edukatori.

u subotu, 28.9.2013. od 11 do 13 sati: „Mliječni put“ (strip radionica)

u subotu, 5.10.2013. od 11 do 13 sati: „Kako putuje mlijeko“ (dizajn ambalaže mlijeka)

Zbog ograničenog broja sudionika potrebne su prijave na: eduakcija@msu.hr

Izložba je otvorena do 6. listopada 2013.

Radno vrijeme Školice: od utorka do nedjelje: od 11 do 17 sati; ponedjeljkom zatvoreno


Za dodatne informacije molimo kontaktirajte:

eduakcija@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.