Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

DAN SREDIŠĆA 2013.

subota, 28. rujna – besplatan ulaz u MSU

Naša četvrt ove subote obilježava svoj dan. Od 10 sati ujutro pa sve do 17 poslijepodne na platou Ulice Ivana Šibla održavat će se razni programi, kulturno-umjetnički, sportski i obrazovni, a građanima će se sa svojim aktivnostima predstaviti gotovo svi korisnici prostora MS Središće.

Svrha obilježavanja Dana Središća je animirati građane i potaknuti ih da se i sami uključe u neku od aktivnosti, da se druže i žive sa svojim susjedima. Upravo zato i Muzej suvremene umjetnosti svake godine svojim susjedima omogućuje besplatan ulaz, a ako se okupi veća grupa građana i dva besplatna stručna vodstva retrospektivnom izložbom Miroslava Šuteja.

Uoči Dana Središća djeca iz Područnog odjeljenja vrtića Zapruđe crtat će svoje naselje priborom dobivenim od Narodnih novina, a na sam Dan Središća održat će se izložba na otvorenom u kojoj sudjeluju brojni akademski slikari i slikari amateri; likovnu radionicu za djecu vodit će Ksenija Filipović.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.