Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativne radionice „Idemo na Vrhovec“

Subota 14. 12. 2013. od 11 do 13 sati.

Radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta, od 6 do 14 godina

Približavamo se kraju 2013. godine, a time i kraju ovogodišnjeg ciklusa kreativnih radionica u kojima smo povezivali razna umjetnička područja.

U predposlijednjoj ovogodišnjoj radionici, koja će biti održana u subotu 14.12., naučit ćemo kako izraditi stalak za olovke od kartona i drugih materijala.

Inspiraciju za likovno oblikovanje potražit ćemo i ovaj put u djelima Vjenceslava Richtera, posebno u ciklusima skulptura.

Posebnu pažnju obratit ćemo na ciklus sistemskih skulptura i prostornih slika koje će nam svojim formama, elementima i bojama biti poticaj u idejama i izradi naših stalaka za olovke.

Koristit ćemo razne materijale: papire u boji, kartone raznih boja i tekstura, škare, ljepilo, špage i trake raznih boja i debljina, slamke, drvo itd.

Materijale i tehnike međusobno ćemo kombinirati.

Radionicu vodi Ksenija Filipović, akademska slikarica i kustosica

OBAVEZNO najaviti sudjelovanje do petka 13. 12. 2013. na broj 01/ 60 52 700 ili radionice.richter@msu.hr<mailto:radionice.richter@msu.hr>

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 iz Mandaličine do Vrhovca.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.