Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

MULTIMEDIJSKA TRIBINA O FILMU u MSU

„Glazbeni dokumentarni film danas“ , MSU, četvrtak, 19.12.2013. u 19 sati.

Sudionici: Miha Černec, producent (Ljubljana) , Miloš Stojanović, redatelj (Beograd) i Admir Čulumarević, direktor Starigrad Paklenica film festivala

Urednik programa: mr.sc. Branko Kostelnik, producent MSU

Nakon uspješno realiziranih multimedijskih trbina o ženskom nogometu, dizajnu, stripu i rocku, u rujnu i studenom, koje su uz razgovore i diskusiju kao i sudjelovanje posjetitelja sa svojim pitanjima imale i vrlo zanimljive i posjećene prateće programe (performance, filmove, izložbe i koncerte), na redu je i posljednja multimedijska tribina u ovom ciklusu, u ovoj godini- tribina o filmu.

Na tribini čija je tema glazbeni dokumentarni film danas, sudjeluju gosti iz različitih sredina (Ljubljana, Beograd, Zagreb) i različitih filmskih zanimanja (redatelj, producent i direktor festivala) koji će iznijeti svoja iskustva stečena na svojim projektima, u radu na glazbenom dokumentarnom filmu.

Nakon tribine, u okviru Best of SPFF, u dvorani GORGONA MSU od 21 sat projekcije filmova:

MUSIC MAN MURRAY - USA, redatelj: Richard Parks i

ŠABAN - Srbija, režija : Miloš Stojanović

Ovaj projekt realiziran je uz financijsku potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.