Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica „Prozori iz mašte“ i izložba dječjih radova

Zbirka Richter, Vrhovec 38, subota, 17. 5. 2014. od 11 do 13 sati

U ovogodišnjoj muzejskoj edukativnoj akciji „(bez) veze“ u suradnji s Centrom za kulturu i film Augusta Cesarca, osmislili smo niz kreativnih radionica o temi arhitekture. Dio radionica održan je u Zbirci Richter, a veliki broj radionica održali smo u osnovnim školama Črnomerca i zapadnog dijela grada te zahvaljujemo svima na podršci i sudjelovanju.

Ususret središnjem događanju završetka muzejske edukativne akcije „(bez) veze“, pozivamo vas u subotu 17. 5. 2014. od 11 do 13 sati na posljednju u nizu kreativnih radionica o temi arhitekture i na izložbu dječjih radova nastalih na radionicama u proteklih mjesec dana.

U kreativnoj radionici „Prozori iz mašte“ glavni motiv bit će prozor! Izrađivati ćemo neobične prozore iz bajki i iz mašte, a u izradi koristit ćemo razne materijale: kartone raznih debljina i tekstura, papire u boji, flomastere, samoljepive tapete, škare, ljepilo,tkanine raznih debljina i uzoraka, itd.

Radionicu vode: Ksenija Filipović, Verena Jakuš, Lana Gospodnetić

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 12 godina.

Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.

Nakon radionice, u 13.30 sati, pozivamo sve zainteresirane na završnu izložbu dječjih radova u parku skulptura Zbirke Richter koji su nastali na ovogodišnjoj radionici. Pozivamo vas da glasate za najbolji rad, a za najbolji prema vašem odabiru pripremili smo posebnu nagradu.

Autorice projekta: Ksenija Filipović i Ivana Market

Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta OBAVEZNO najavite sudjelovanje do petka 16.05.2014. na broj 01 60 52 700 ili radionice.richter@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili radionice.richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.