Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

ELEMENTAL – koncert na krovnoj terasi MSU-a u 21.00 sat

Elemental prvi put na krovu MSU-a!

Nakon završene turneje kojom su obilježili 15 godina i kratkog predaha, Elemental nastavlja s koncertnim aktivnostima, i to upravo na atraktivnoj lokaciji krova MSU. Zagrebačka publika tom će prigodom čuti hitove s albuma "U redu je", nominiranog za album godine nagrade Porin, ali i nešto starijih pjesama koje su obilježile dosadašnji rad grupe.
Kako uživo zvuči kandidat za HIT godine, "Prokleta ljubav", ali i aktualni singl Elementala, "Bolji si", provjerite na višoj nadmorskoj visini na krovu MSU, 28. 6.!

Dvorana Gorgona, u 19 sati projekcija filma

VELIKA LJEPOTA (La grande bellezza), humorna drama, Italija, 2013, 142'

red. Paolo Sorrentino; ul. Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli
Priča o ostarjelom novinaru Jepu Gambardelliju koji se prisjeća svoje strastvene mladosti. Jep je 65-godišnji imućni bon vivant koji od se još od mladosti nije okušao u svojem spisateljskom talentu. Izniman portret današnjeg Rima, gdje je život svojevrsni performans, a grad njegova pozornica.
Nagrade: Oscar i Zlatni globus, 2014. - najbolji strani film; Europska filmska nagrada 2013. - najbolji film, najbolji redatelj, najbolja montaža, najbolji glumac (Toni Servillo)

MSU u suradnji s 24 sata organizira multimedijski program od 6 velikih koncerata, svake subote od 21. 6. do 26. 7. 2014, s početkom u 21.00 sati na krovnoj terasi MSU-a: Bambi Molestersi, Darko Rundek i Cargo Trio, Elemental, Gustafi, Urban i Jinxi. After party na platou ispred restorana MSU.

Program uključuje svaki put i projekciju 6 najboljih filmova sezone u 2 termina od 17.30 i 19.30 sati (ukupno 11 projekcija) iz kina Metropolis (BEST OF METROPOLIS) te posjet retrospektivnoj izložbi Vlaste Delimar „TO SAM JA“ od 11 do 24 sata.

Ljetni program uključuje i 6 malih, klupskih rock svirki uživo, te DJ svakog petka besplatno, na platou od 20 sati, ispred restorana MSU (od 20. 6. 2014.- 25. 7. 2014.) pod naslovom „KORIJENI ROCKA“.

LJETO u MSU završava 31. 7. rođendanskom zabavom Vlaste Delimar.

Ulaznica od 79 kuna uključuje program subotom: koncert, film i posjet izložbi. Ulaznice se mogu kupiti i preko sustava Entrio, ili on-line ili u Entrio prodajnoj mreži (www.entrio.hr/outlets).

https://www.entrio.hr/event/elemental-ljeto-u-msu-1611

Tijekom trajanja programa LJETO u MSU izložba Vlaste Delimar „To sam ja“ za posjetitelje je otvorena svaki dan (osim ponedjeljka) od 11-21 sat, subotom od 11-24 sata.

Program se održava u suradnji s 24sata i Zagrebačkim plavim te pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.

Autor koncepta i urednik programa: mr.sc. Branko Kostelnik, producent MSU

Izbornik filmskog programa: Zlatko Vidačković

Kustosica izlože Vlaste Delimar „To sam ja“: Martina Munivrana

Medijski pokrovitelj: Radio 101


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.