Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Rundek Cargo Trio „zatresao“ krov MSU-a

Prvi dan ljeta u MSU protekao je u užarenoj atmosferi uz jedinstveni Rundek Cargo Trio

Neobično prohladni prvi dan ljeta protekao je upravo suprotno na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU-a zahvaljujući upečatljivom koncertu Rundek Cargo Trija za koji se tražila karta više. Zavidan broj građana, koji su uspjeli na vrijeme ugrabiti svoju ulaznicu, beskrajno su uživali na prvom od šest koncerata pjevajući u glas uspješnice ovog osebujnog trija. No tu nije kraj, jer MSU je odlučio prirediti svim Zagrepčanima nikad uzbudljivije ljeto od 20. lipnja do 31. srpnja uz rock koncerte, filmove i izložbu Vlaste Delimar, drugim riječima - „Ljeto u MSU! uz Jadransko“.

Dojmove sa sinoćnje prve večeri ovog multimedijskog projekta, koji se odvija u suradnji s 24 sata i pod generalnim pokroviteljstvom Jadransko osiguranja, opisao je lider Rundek Cargo Trija, Darko Rundek:

„Zadovoljan sam kako smo počeli ovu ljetnu priču. Uvijek nam je poseban gušt svirati za publiku koja uživa do kraja u našoj glazbi, a to smo itekako osjetili na koncertu u MSU. Kako je krenulo, veselimo se nastavku ljetne sezone.“

Koliko je ovaj projekt dobra stvar za sve zagrepčane ističe Andrea Barberić

Lukić, izvršna direktorica Koncerna Agram:

„Veseli nas što je Jadransko osiguranje generalni pokrovitelj ove pozitivne priče s MSU-om jer uvijek želimo ponuditi najbolje svojim klijentima pa tako i građanima. Lansiranjem ovog projekta vjerujemo da ćemo „osigurati“ prvoklasne sadržaje svim građanima te smo uvjereni da ćemo pokazati dobar primjer suradnje jednog od vodećih osiguravajućih društava u Hrvatskoj i lidera suvremene umjetnosti.“

Ovaj multimedijski projekt osmišljen je kao niz prvoklasnih sadržaja koji su posebno osmišljeni za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu ističe Branko Kostelnik, autor projekta i producent MSU-a. Tako će svi građani gladni kvalitetnih, urbanih događanja doći na svoje uz „Ljeta u MSU! uz Jadransko“ koje za 79 kuna nudi ulaz na rock koncert, filmsku projekciju i retrospektivnu izložbu Vlaste Delimar. S obzirom da je broj ulaznica ograničen, svi ljubitelji dobre svirke, filmova i legendarne izložbe neka što prije skoknu do blagajne MSU-a i osiguraju za sebe nikad uzbudljivije ljeto.

Osim Rundek Cargo Trija, na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.30 sati izredat će se velika domaća imena kao što su Elemental, Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a svaki petak čut će se na platou MSU-a i „Korijeni rocka“ uz svirku mladih rock bendova zajedno s DJ izvedbama.

Detaljan program može se pronaći na http://www.msu.hr/#/hr/20301/

„Ljeto u MSU! uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101, a neće nedostajati ni pravog osvježenja uz vodeće britansko pivo Carling koje je službeno pivo ovog događanja.

Branko Kostelnik, autor projekta “Ljeto u MSU” i producent MSU-a / author of project “Summer at MSU” and producer at MSU

AV. DUBROVNIK 17 HR – 10010 ZAGREB

M 00385 (0)91 192 75 74

e-mail: branko.kostelnik@msu.hr

http:// www.msu.hr

Program se održava u suradnji s 24sata i Zagrebačkim plavim te pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.