Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

GUSTAFI – koncert na krovnoj terasi MSU u 21.00 h

Gustafi i njegove frakcije (Veterinari i Banditi) žive i rade punim plućima. Nešto koncertno, a ostatak nadograđuju novi materijal u studiju. Studio je u sklopu njihove vježbaonice, pa im to nije problem uskladiti. Sa zadovoljstvom stvaraju novi materijal koji nas vodi u svjetliju budućnost. Upravo su završili jednu tzv "mini turneju" od tri nastupa s novim prijateljima iz Londona "The Penny Black Remedy" i s njihovim vođom Keithom M Tompsonom. Na jesen misle započeti rad na zajedničkom autorskom materijalu. Ostatak vremena koriste za uzgoj hrane od koje preživljavaju, da bolje sviraju i pjevaju i da im mozak bolje funkcionira i komponira.

Dvorana Gorgona, u 17.30 i 19.00 sati projekcija filma

17.30 MAMIN DEČKIĆ (Les garcons et Guillaume, a table!), komedija, Francuska, 2013, 85' red. Guillaume Gallienne, ul. Guillaume Gallienne, André Marcon, Diane Kruger

Adaptacijiom samostalnog scenskog nastupa iz 2008. godine koji je zasnovan na njegovom djetinjstvu, nagrađivani francuski kazališni glumac Guillaume Gallienne, stvorio je vrsnu komediju koja je doživjela ovacije na premijeri u Cannesu, a u kojoj je utjelovio dvije uloge (sebe i majku).

Nagrade: 5 Cesara, uključujući onog za najbolji film.

19.00 ADELIN ŽIVOT (La vie d’Adele), ljubavni, Francuska, 2013,

red. Abdellatif Kechiche, ul. Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos

S 15 godina Adele nema dvojbe: djevojke izlaze s mladićima. Njezin se život mijenja kad upozna Emmu, djevojku plave kose, koja će joj pomoći da otkrije strast, da se nametne kao žena i kao odrasla osoba. Pred drugima Adele raste, traži se, gubi sebe, pronalazi se...
Nagrade: Zlatna palma, Cannes 2013.

Molimo da dođete na vrijeme na projekciju filma jer nakon što se dvorana popuni i film počne, neće se moći ulaziti.

MSU u suradnji s 24 sata organizira multimedijski program od 6 velikih koncerata, svake subote od 21. 6. do 26. 7. 2014, s početkom u 21.00 sati na krovnoj terasi MSU-a: Bambi Molestersi, Darko Rundek i Cargo Trio, Elemental, Gustafi, Urban i Jinxi. After party na platou ispred restorana MSU.

Program uključuje svaki put i projekciju 6 najboljih filmova sezone (ukupno 11 projekcija) iz kina Metropolis (BEST OF METROPOLIS) te posjet retrospektivnoj izložbi Vlaste Delimar „TO SAM JA“ od 11 do 24 sata.

Ljetni program uključuje i 6 malih, klupskih rock svirki uživo, te DJ svakog petka besplatno, na platou od 20 sati, ispred restorana MSU (od 20. 6. 2014.- 25. 7. 2014.) pod naslovom „KORIJENI ROCKA“.

LJETO u MSU završava 31. 7. rođendanskom zabavom Vlaste Delimar.

Ulaznica od 79 kuna uključuje program subotom: koncert, film i posjet izložbi. Ulaznice se mogu kupiti i preko sustava Entrio, ili on-line ili u Entrio prodajnoj mreži (www.entrio.hr/outlets).

https://www.entrio.hr/event/gustafi-ljeto-u-msu-1613

Tijekom trajanja programa LJETO u MSU izložba Vlaste Delimar „To sam ja“ za posjetitelje je otvorena svaki dan (osim ponedjeljka) od 11-21 sat, subotom od 11-24 sata.

Program se održava u suradnji s 24sata i Zagrebačkim plavim te pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.

Autor koncepta i urednik programa: mr.sc. Branko Kostelnik, producent MSU

Izbornik filmskog programa: Zlatko Vidačković

Kustosica izlože Vlaste Delimar „To sam ja“: Martina Munivrana

Medijski pokrovitelj: Radio 101


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.