Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Stručno vodstvo izložbom „Vlasta Delimar: To sam ja“

četvrtak, 24. 7. u 18 sati, uz prevođenje na znakovni jezik

U suradnji s Hrvatskim savezom gluhoslijepih osoba DODIR, organiziramo stručno vodstvo izložbom Vlaste Delimar „To sam ja“ uz prevođenje na znakovni jezik.

Izložbom naše najpoznatije umjetnice performansa vodit će Martina Munivrana, kustosica izložbe. To je izložba o kojoj se mnogo govori i piše, a otvorena je do 24. kolovoza, s produženim radnim vremenom sve do 21 sat i bogatim pratećim programima.

Intrigantna i po mnogo čemu provokativna izložba, koja pobuđuje najrazličitije reakcije posjetitelja, vjerojatno će zanimati i neke članove Dodira, kao i druge osobe s posebnim potrebama, koji su već navikli na često zahtjevne i polemičke sadržaje u našem muzeju. Seksualnost je u našem društvu najčešće još tabuizirana tema, a kad je riječ o seksualnosti osoba s posebnim potrebama, često se nailazi na šutnju i nerazumijevanje.

Zainteresiranim posjetiteljima osigurali smo besplatan ulaz na izložbu i besplatno stručno vodstvo uz prijevod na znakovni jezik.

Molimo vas da se najavite ako želite prisustvovati vodstvu na: eduakcija@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.