Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

JINX – koncert na krovnoj terasi MSU u 21.00 h

U slučaju kiše, koncert će biti održan u prizemlju zgrade.

Nakon niza odlično prihvaćenih rođendanskih koncerata po Hrvatskoj i Sloveniji (20 im je godina tek!) grupa Jinx nastupa u Zagrebu na doista posebnoj lokaciji koju je pretprošle godine prva imala čast koncertno otvoriti široj javnosti - krovu MSU-a!

Zaplešite uz dobro znane disco-evergreene zajedno s Jinxima, na jedinstvenoj koncertnoj lokaciji, u prekrasnoj zagrebačkoj ljetnoj noći.
Dođite i bacite najbolje plesne uroke na zagrebačko nebo!

Dvorana Gorgona, u 17.30 i 19.30 sati projekcija filma

PRIJE PONOĆI (Before Midnight), ljubavna drama, SAD, 2013, 109'

red. Richard Linklater, ul. Ethan Hawke, Julie Delpy

Gotovo dva desetljeća prošlo je otkako su se Amerikanac Jesse i Francuskinja Celine prvi put sreli u vlaku za Beč, a devet godina nakon zadnjeg susreta s njima pratimo ih na ljetovanju u Grčkoj, gdje razgovaraju o životu i ljubavi. Imaju dvije blizanke, a Jesse je i otac sina tinejdžera Hanka koji živi u Chicagu s njegovom bivšom suprugom koja je s njima također na ljetovanju…

Nominacije za Oscara (najbolji adaptirani scenarij) i Zlatni globus (Julie Delpy), Nagrada filmskih kritičara Los Angelesa za najbolji scenarij.

Molimo da dođete na vrijeme na projekciju filma jer nakon što se dvorana popuni i film počne, ulaz neće biti moguć.

MSU u suradnji s 24 sata organizira multimedijski program od 6 velikih koncerata, svake subote od 21. 6. do 26. 7. 2014, s početkom u 21.00 sati na krovnoj terasi MSU-a: Bambi Molestersi, Darko Rundek i Cargo Trio, Elemental, Gustafi, Urban i Jinxi. After party na platou ispred restorana MSU.

Program uključuje svaki put i projekciju 6 najboljih filmova sezone (ukupno 11 projekcija) iz kina Metropolis (BEST OF METROPOLIS) te posjet retrospektivnoj izložbi Vlaste Delimar „TO SAM JA“ od 11 do 24 sata.

Ljetni program uključuje i 6 malih, klupskih rock svirki uživo, te DJ svakog petka besplatno, na platou od 20 sati, ispred restorana MSU (od 20. 6. 2014.- 25. 7. 2014.) pod naslovom „KORIJENI ROCKA“.

LJETO u MSU završava 31. 7. rođendanskom zabavom Vlaste Delimar.

Ulaznica od 79 kuna uključuje program subotom: koncert, film i posjet izložbi. Ulaznice se mogu kupiti i preko sustava Entrio, ili on-line ili u Entrio prodajnoj mreži (www.entrio.hr/outlets).

https://www.entrio.hr/event/jinx-ljeto-u-msu-1614

Tijekom trajanja programa LJETO u MSU izložba Vlaste Delimar „To sam ja“ za posjetitelje je otvorena svaki dan (osim ponedjeljka) od 11-21 sat, subotom od 11-24 sata.

Program se održava u suradnji s 24sata i Zagrebačkim plavim te pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.

Autor koncepta i urednik programa: mr.sc. Branko Kostelnik, producent MSU

Izbornik filmskog programa: Zlatko Vidačković

Kustosica izlože Vlaste Delimar „To sam ja“: Martina Munivrana

Medijski pokrovitelj: Radio 101

Kako su Jinxi gradili karijeru tijekom 20 godina, možete pročitati ovdje:


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.