Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Rođendanski performans Vlaste Delimar

četvrtak, 31. 7. u 20 sati, ulaz besplatan

Rođena je, dakle, u znaku Lava, u vatrenom znaku za koji se kaže da voli život i od njega očekuje da se dobro zabavlja. Lav je, znamo, "kralj džungle" pa tako postaje i "kralj društva" jer često ima mnogo prijatelja, veoma je darežljiv i odan. Usto, samouvjeren i privlačan, može ujediniti razne ljude u svakoj prilici. Žena Lav rođena je da bude u centru pažnje, jednostavno se voli osjećati posebnom! A zapravo i je posebna, pa ćete zato Lavicu prepoznati u sobi punoj drugih žena. Posjeduje urođenu eleganciju, zaigranost i snažnu energiju. Kad voli, onda voli punim srcem i predaje se u potpunosti.

Stoga je rođendan Lavice jedinstvena prilika da vas ujedini svojom pažnjom, da vas obaspe svojom energijom i da se i vi osjećate posebnima. U svom privremenom domu u MSU, Vlasta Delimar slavi 58. rođendan – zaigrana, kreativna i puna planova. Odjenite se samosvojno, možda ponesete i kakav darak i dođite joj čestitati rođendan i fotografirati se s njom.

Do sada je njezinu izložbu posjetilo oko 7.500 posjetitelja.

Tako ujedno završava naš uspješan program Ljeto u MSU i zahvaljujemo svima koji su ga podržali, zabavili se i stekli uspomene. Bilo je to oko 10.000 ljudi koji su tijekom šest subota bili naši gosti na retrospektivi Vlaste Delimar, filmskim projekcijama i sjajnim koncertima.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.