Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Zumbathon – muškarci plešu za žene

Pozivamo vas da u subotu, 25.10.2014. posjetite Muzej suvremene umjetnosti i humanitarnu javnozdravstvenu akciju, s početkom u 17 sati, te da svojim dolaskom pružite podršku svim ženama koje se bore s rakom dojke i rakom grlića maternice.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s udrugom „2 STEP ZAGREB“ i Muzejom suvremene umjetnosti organizira humanitarnu javnozdravstvenu akciju Zumbathon – muškarci plešu za žene. Ova javnozdravstvena akcija, koja se organizira s ciljem pružanja podrške ženama oboljelim od raka dojke i raka grlića maternice te promocije preventivnog djelovanja i ranih zdravstvenih pregleda, održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti.

Događanjem je predviđeno sljedeće:

od 17 do 20 sati: besplatno zdravstveno savjetovanje građana;

od 18 do 20 sati: Zumbathon, plesno događanje na otvorenom;

od 20 sati: puštanje ružičastih papirnatih lampiona s krova Muzeja

Sav prihod koji će se ostvariti prodajom silikonskih narukvica i papirnatih lampiona bit će doniran Udruzi „SVE za NJU“, koja ostvaruje izniman doprinos po pitanju savjetovanja oboljelih žena i njihovih obitelji. Ovom prilikom pozivamo Vas da nam se 25. listopada pridružite u Muzeju suvremene umjetnosti te svojim dolaskom pružite podršku svim ženama koje se bore s rakom dojke i rakom grlića maternice.

Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.