Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

IDEMO NA VRHOVEC! Ciklus kreativnih radionica: Lutke i scenografija za kazalište

Zbirka Richter, Vrhovec 38, subota, 8. 11. 2014. od 11 do 13 sati

U Zbirci Richter nastavljamo ciklus kreativnih radionica za djecu pod nazivom „Lutke i scenografija za kazalište“ .

Druga u nizu iz ovog ciklusa kreativnih radionica održat će se u subotu 8. 11. 2014, a namijenjena je djeci školskog uzrasta. Na ovoj radionici napraviti ćemo skice za scenografiju kazališne predstave koja će biti inspirirana Richterovim radovima. Skice ćemo prvo nacrtati olovkama, a zatim ćemo u njih dodavati novinski kolaž i papire u boji. Raditi ćemo u početku olovkom, a zatim i u kombiniranoj tehnici, stvarajući od crteža fotomontaže u drugom dijelu radionice.

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 13 godina
Voditeljica radionice je Ksenija Filipović, akademska slikarica i likovna pedagoginja.
Sudjelovanje u radionici je besplatno, a materijal osiguran.

Zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta OBAVEZNO najavite sudjelovanje do petka 24.10.2014. na broj 01 60 52 700 ili radionice.richter@msu.hr

KAKO DOĆI: Tramvaj broj 6 ili 11, smjer Črnomerec, tramvajska stanica kod Knjižnice i Galerije Vladimir Nazor, kratka šetnja uz Mandaličinu ulicu ili autobus 129 iz Mandaličine do Vrhovca.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01 60 52 710, ili radionice.richter@msu.hr


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.