Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Program kreativnih radionica uz zimske praznike: Dizajn koji nas oslobađa (drugi dio)

subota, 31.01. 2015., od 15 do 17 sati, Izložba Petera Koglera, Baunet café, 2. kat

SADA ĆEMO IMATI VIŠE SLOBODE!

Dob djece: 6 do 11 godina


Dizajn koji nas oslobađa (drugi dio)

U zadnjoj radionici iz programa Sada ćemo imati više slobode nastavit ćemo temu dizajna iz naše radionice od 17. siječnja 2015. Nastojat ćemo novonaučene pojmove i saznanja o tome čemu služi dizajn i kako nas dobar dizajn može osloboditi primijeniti u svakodnevnom okruženju. U radionicu se mogu uključiti i djeca koja nisu ranije sudjelovala na radionici dizajna.

Dobar dizajn - predmeta, prostora, odjeće, poruka - unapređuje naš život i pomaže nam da živimo kvalitetnije i slobodnije. Što bismo sami željeli da izgleda i funkcionira drugačije od uobičajenog? Možemo li zajedno unaprijediti neki predmet ili prostor iz naše okoline i tako se dodatno osloboditi? Možemo li dizajnom, sebi i drugima, osloboditi pokrete, misli, osjećaje? Na ovoj radionici zajedno ćemo to pokušati - dizajnerskim promišljanjem naći nova oslobađajuća dizajnerska rješenja.

Voditeljica: Izvorka Jurić, dizajnerica

ZBOG OGRANIČENOG BROJA POLAZNIKA, OBVEZNO JE PRIJAVITI SE NA: eduakcija@msu.hr

Prijave su otvorene do petka 30.01.2015.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.