Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Valentinovo u MSU: Ljubavi poklonite umjetnost

Umjetnost nam omogućuje da se istovremeno pronađemo i izgubimo. Ljubav čini to isto - zato svojoj ljubavi darujte umjetnost. Povedite svoju drugu polovicu, u subotu, 14. 2. u Muzej i provedite zajedničko nezaboravno vrijeme. Jedna ulaznica za dvoje!

Darujemo vam besplatno stručno vodstvo kroz naš Stalni postav i izložbe Petera Koglera i Deimantasa Narkevičiusa.

Možda kroz vodstvo po našem postavu dobijete inspiraciju kako na originalan način nekome pokazati ljubav, kao što je to učinio Tomislav Gotovac u akciji “Zagreb, volim te!” Ili pak na način na koji je Željko Jerman ovjekovječio svoju ljubav prema Vlasti Delimar? Umjetnici – parovi često stvaraju i zajedničke radove ili u radovima u prvom licu govore o svojoj privatnosti, sve do radikalnih gesti pretvaranja vlastita vjenčanja u umjetnički čin.

Stručno vodstvo po Stalnom postavu bit će u 16 sati, a po izložbama Petera Koglera i Deimantasa Narkevičiusa u 17 sati. Okupljanje je u predvorju Muzeja.

U potrazi ste za originalnim poklonom za Valentinovo? Preporučujemo simpatične poklone iz našeg MSU shopa. Tea for Two, dvije ljupke šalice koje spojene na tanjuriću daju jednu, za popodnevno ispijanje toplog čaja s vašom drugom polovicom, prigodan je i idealan romantični poklon za sve zaljubljene.

Običaj je za Dan zaljubljenih poklanjati i čestitke. Zašto ne pokloniti neku s umjetničkim djelom, poput čestitke s cvijećem Ivana Kožarića iz MSU shopa?

Šalica s pikseliziranim srcem koje postaje crveno kada je u njemu vaš najdraži topli eliksir savršen je poklon u hladne zimske dane za vašu najdražu ili najdražeg.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.