Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Naučite žonglirati – radionica Teatra PUNA KUĆA

Školica, ponedjeljak, 27. 4. 2015.

U okviru Dana cirkuskog zagovaranja, u ponedjeljak, 27. 4. 2015. u organizaciji Cirkuskog informacijskog centra iz Zagreba, Teatar Puna kuća poziva sve zainteresirane, bez obzira na dob, na Otvoreni sat kontinuiranih radionica „PUNA KUĆA ŽONGLIRA U MSU“ od 19.30 do 20.30 sati. Iskoristite priliku i naučite osnovna pravila žongliranja s tri loptice, ili naučite neki novi trik ako već znate žonglirati.

Podsjećamo da se program „PUNA KUĆA ŽONGLIRA U MSU“ održava u Muzeju suvremene umjetnosti do kraja školske godine za učenike u dobi od četvrtog do osmog razreda. Upis je sve vrijeme otvoren. Voditelj radionica je Krešimir Fijačko.

Još uvijek možete svoje dijete u dobi 4 do 6 godina upisati u dramsku početnicu „PUNA KUĆA PRIČA U MSU“, koja se održava ponedjeljkom od 17.30 do 18.30 sati u „Školici“ pod vodstvom glumice Svetlane Patafta. Ostalo je još nekoliko mjesta u grupi.

Nedjelje su rezervirane za „OBITELJSKO RAZIGRAVANJE U MSU“ – kreativna radionicu za cijelu obitelj od 11 do 12 sati u Školici s glumicom Svetlanom Patafta. Dođite sa svojim najdražima i udružite svoje kreativne snage. Uspjeh zagarantiran!

Više o programima na www.punakuca.hr

Upiti i prijave na: punakuca@punakuca.hr i na tel: 098 9 776 178 / 095 594 411 3


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.