Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

LJETNI KAMP @ MSU

od 6. 7. 2015. do 10. 7. 2015.

za djecu od 7 do 11 i od 12 do 15 godina

ŠTO

Muzej suvremene umjetnosti prvi put ovoga ljeta organizira edukativno-rekreativni program za osnovnoškolce. Ljetni kamp @ MSU pilot projekt je kojimželimodio ljetnih školskih praznika ispuniti edukativnim i zabavnim sadržajima, nahraniti tijelo i dušu naših školaraca. Primijetili smo da je mnogim roditeljima teško organizirati slobodno vrijeme djece u vrijeme školskih praznika, prije početka godišnjih odmora. Upravo smo zato odabrali terminu kojem je većina roditelja još vezana za radno mjesto, a škole više nema.

Pedagoški odjel osmislio je program ljetnog kampa, namijenjenog osnovnoškolcima koji su podijeljeni u dvije dobne skupine: od 7 do 11 i od 12 do 15 godina.

KADA

Program počinje u ponedjeljak, 6. 7. 2015. i traje do petka, 10. 7. 2015. Svakogadanadružimo se od 9.00 do 16.00 sati na likovnim i tematskim radionicama, sportskim aktivnostima, interaktivnim vodstvima i društvenim igrama.

KAKO

Naše će se aktivnosti odvijati kroz različite oblike druženja i učenja, koji će se odvijati prema raznovrsnom i bogatom rasporedutijekom radnog tjedna. Slikarske i kiparske radionice, crtanje karikature i stripa, tajne muzejske forenzike, mala škola parkoura, capoeire i stolnog tenisa, izrada mobila i land art vrtlarstvo neki su od najzanimljivijih sadržaja koje smo pripremili.

Djeca će se svakodnevno susretati s originalima umjetničkih djela u stalnom postavu Zbirki u pokretu i na izložbi Bauhaus - umrežavanje ideja i prakse, te u dodiru s umjetničkim djelima razvijati kulturu gledanja i ophođenja s umjetnošću.

Rezultate našeg druženja izložit ćemo u MSU Školici od 11. 7. 2015. do 25. 7. 2015.

Više o programu pročitajte na: www.msuljetnikamp.com

Cijena programa: 750 kuna

Prijave i uplate do 30. 6. 2015.na eduakcija@msu.hr

Broj mjesta je ograničen.Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.