Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Završetak programa MOJ KVART – MOJA KUĆA

Školica, srijeda, 10. 6. u 17 sati

Na završne radionice, koje su se odvijale u suradnji s Teatrom Puna kuća svi su pozvani da se uključe i besplatno sudjeluju.

U srijedu 10. 6. u 17.00 Puna kuća priča u MSU – dramska početnica za djecu u dobi 4 do 6 godina imat će završnu prezentaciju za javnost u prostoru Školice. Dobrodošli pogledati naše najmlađe kreativce!

Iskoristite priliku vidjeti kako radimo. Ako vam se svidi, možete za svoje dijete rezervirati mjesto za rujan, kada kreću kontinuirane radionice za školsku godinu 2015/ 2016. pod vodstvom glumice Svetlane Patafta.

U nedjelju 14. 6. u 18.00 pozivamo vas da nam se pridružite u akciji „Žonglersko razigravanje u MSU“ koju organiziramo uoči Dana žongliranja. Možete naučiti žonglirati s tri loptice, a pokazat ćemo vam i koje sve rekvizite žongleri koriste, pa ćete moći i njih isprobati. Za svaku dob: od 3 do 100! Vidimo se na platou ispred Muzeja suvremene umjetnosti.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.