Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Rođendaonica: hvala svima na sudjelovanju!

„Meni je to bio najljepši rođendan u životu“ – rekla je na kraju zabave u MSU osmogodišnja djevojčica koja je odmah zatim povukla majku za skut i pitala: „A kad ćemo doći opet?“

Eto, takvi su rođendani u našoj hit Rođendaonici: nezaboravni!

Iz sezone u sezonu sve smo popularniji pa je tako protekle održano rekordnih 90 rođendanskih proslava tijekom kojih su djeca u zabavno-edukativnim događanjima s lakoćom i radošću upijala suvremenu umjetnost. Djeca vole suvremene umjetnost, otvorena su i prijemčiva, veseli ih raznovrsnost medija, boja, oblika u našem golemom, razvedenom prostoru.

Za njih smo priredili i replike djela velikana suvremene umjetnosti pa im „posuđujemo“ za rođendansko slavlje, da se igraju, nadahnjuju, budu kreativna na radionicama. Naravno, „višnja na šlagu“ je spuštanje čuvenim Toboganom, pa tako nauče i da je to skulptura umjetnika Carstena Höllera. Čak su nam i slatkiši i kolačići nadahnuti umjetničkim djelima.

Šmrc, ali sezona je završila. Međutim, jupiii, nastavljamo na jesen. A tada će nam tema biti Bauhaus, najslavnija umjetnička škola svih vremena. Baš kao i nekoć studenti na Bauhausu, tako će i naši slavljenici imati doživljaje za sva osjetila: jer u Weimaru i Dessauu nije se samo crtalo, slikalo, projektiralo, nego i plesalo, glumilo, zabavljalo…

I nadalje sa slavljenicima i gostima bit će naše vješte i okretne odgajateljice, edukatorice i kustosice-pripravnice MSU-a.

Za sve upite i rezervacije biti ćemo dostupni u drugoj polovini kolovoza na već znanoj adresi rodjendan@msu.hr.

Do tada, uživajte u ljetu i ne zaboravite biti kreativni!


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.