Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Sunčane naočale u drvenom okviru i pošumljavanje

Modeli nove kolekcije u MSU dućanu

Eksperiment s prirodom, kombiniran s jedinstvenim dizajnom i prstohvatom zvjezdane prašine…Tako započinje Holywood priča…

Svako stablo rođeno na planetu Zemlji različito je i jedinstveno. Upravo ta jedinstvenost čini svaki drveni okvir ovih ručno izrađenih naočala posebnim, a kako bismo vratili majci prirodi posuđeno, za svaki kupljeni primjerak naočala sadi se po jedno drvo. Kupcu koji to želi, dostavljaju se koordinate posađenog stabla. Za posuđenu jednu granu, prirodi se vraća cijelo stablo.

Naziv brenda sastoji se od riječi 'holy' koja na engleskom znači sveto, a 'wood' je drvo. Nova kolekcija sunčanih naočala brenda Holywood ekskluzivno je izrađena u suradnji sa renomiranim hrvatskim modnim dvojcem "CODED EDGE" te je kolekcija limitirana.

Koncepcija branda je vratiti prirodi život kao zamjenu za proizvod (sunčane naočale) koji nam je ona dala i koji kao i sve ostalo ne bi mogao nastati bez nje. Plan za budućnost je sadnjom drveća pridonijeti pošumljavanju čitavog opožarenog područja Republike Hrvatske, posebice od Dubrovnika do Splita.

Modeli nove kolekcije 2015: POP#1, ART#2


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.