Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Novosti

Kreativna radionica: Hm, škola?

subota, 12. 9. 2015, Školica, od 15 do 17 sati

U staklenoj vitrini na trećem katu Zbirki u pokretu, izložen je pribor za pisanje: olovke različitih veličina i boja, gumice, papir. Kad ugledamo pribor koji je hrvatski umjetnik Vlado Martek tako pažljivo pripremio, pitamo se čemu oni služe u muzeju. U muzejskoj vitrini ti „alati“ izgledaju posve drugačije nego u školskoj pernici, zar ne?

Sigurno ste i sami ovih dana uzbuđeno, a možda i pomalo zabrinuto, pripremali sličan pribor. Što se nalazi u vašim pernicama? Što nam je potrebno za početak nove školske godine? Služe li olovke i gumice isključivo za pisanje zadaća, ili nam mogu poslužiti i za neke druge zadatke?

Na radionici u Školici ove subote koristit ćemo olovke i gumice na neobičan, drugačiji način. Pribor i materijal za radionicu već smo pripremili, a na vama je da se opremite dobrom voljom i kreativnim idejama. Čekamo vas!

Dob djece: 6 – 12 godina.

Voditeljica radionice: Iva Miloloža, dizajnerica

Sudjelovanje na radionici je besplatno, materijal i pribor su osigurani.

ZBOG OGRANIČENOG BROJA POLAZNIKA, OBVEZNO JE PRIJAVITI SE NA: eduakcija@msu.hr najkasnije do petka, 11. 8. 2015.


Upozorenje: Trenutno pregledavate pojednostavljenu verziju stranica. Pregledavanje pune verzije stranica moguće je nakon preuzimanja i instalacije Adobeovog Flash Playera.